Vlerësuesi i Fizibilitetit të Biznesit të Kujdesit për Fëmijët

Mirë se vini në Vlerësimin e Fizibilitetit të Biznesit të Kujdesit për Fëmijët ("Vlerësuesi"). Vlerësuesi është krijuar për të ndihmuar pronarët e mundshëm të bizneseve të kujdesit për fëmijët të kuptojnë kostot e mundshme, të ardhurat dhe realizueshmërinë për idenë e tyre të biznesit të kujdesit për fëmijët. Vlerësuesi kërkon rreth 10 minuta për të përfunduar dhe mund të përdoret disa herë për të provuar qasje të ndryshme biznesi.

Normat e subvencionit janë për vitin 2022.

Lexoni më shumë për të mësuar se si të përdorni Vlerësuesin dhe çfarë do t'ju nevojitet.