Udhëheqje

Ekipi Ekzekutiv

https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2023/08/Lynne-Varner_portraitweb.jpg
LYNNE K. VARNER
KRYESHEFI EKZEKUTIV

Lexoni Intervistën e Stafit të Lynne në shtator 2023.

Lynne K. Varner është Kryeshefi Ekzekutiv…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/09/JenneMyersTwitchell.png
JENÉE MYERS TWITCHELL, PHD
KRYEZYRTARI I NDIKIMIT

Lexoni Intervistën e Stafit të Jenée në shkurt 2023.

Jenée Myers Twitchell shërben si Shefi i Ndikimit…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/IMG_5674P.jpg
YOKO SHIMOMURA
ZYRTAR I LARTË OPERATIV

Lexoni Intervistën e Stafit të Yoko në shkurt 2023.

Yoko Shimomura është Drejtoresha Operative e…

Lexo më shumë

Takoni pjesën tjetër të Stafi i Uashingtonit STEM

Shihni të gjithë stafin

Bordi i Drejtoreve

https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/05/Mary-Snapp-Board.png
MARY SNAPP
KRYETARI I BORDIT

Zëvendës President, Iniciativat Strategjike, Zyra e Presidentit, Microsoft

Mary Snapp sjell përvojën dhe perspektivën e saj nga…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2021/09/Judson.png
MICHELLE JUDSON
Nënkryetari i Bordit

Ish VP Resource Appraisal BP (në pension) dhe drejtor i Rrjetit NW Washington STEM. Pedagog në Institutin për…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/05/Christine-Johnson-Board.png
DR
CHRISTINE JOHNSON
SEKRETARI i bordit

Pensionist, Kancelar, Kolegjet Komunitare të Spokane

Si kancelare e Kolegjeve Komunitare të Spokane (CCS), Dr. Christine Johnson udhëhoqi…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/07/VENKI-KRISHNABABU.png
VENKI KRISHNABABU
Thesari i Bordit

Shefi i Teknologjisë, SVP, Shërbimet e Teknologjisë Globale, lululemon

Venki Krishnababu është një ekzekutiv i lartë mbi 28 vjet…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/08/Ash_Awad.png
ASH AWAD, PE

Presidenti dhe Shefi i Tregut, McKinstry

Me gati 25 vjet përvojë në industri, Ash Awad është përgjegjës…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/09/DamienPattenaude_Web.png
DAMIEN PATTENAUDE, EdD

Kryeinspektor, rrethi shkollor Renton

Damien Pattenaude është Superintendent i Distriktit Shkollor Renton. Ai është një produkt…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/09/JenniferHare_Web.png
Jennifer Daquiz Hare

Zëvendës President Ekzekutiv, Drejtor Menaxhues – Drejtues i Bankës Korporative dhe Institucionale, PNC Bank Inc.

Jennifer Daquiz…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2019/04/smith_kim_400x540.jpg
KIM SMITH

Zëvendës President dhe Drejtor i Përgjithshëm, Programi 747/767, Boeing Commercial Airplanes

Kim Smith është nënkryetar dhe i përgjithshëm…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/12/LizTinkham_Headshot.png
Liz Tinkham

Ish Drejtor i Lartë Menaxhues, Accenture; Profesor i Universitetit të Uashingtonit Foster School of Business

Liz Tinkham është një…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/05/Mary-Wagner-Board.png
MARY WAGNER, PHD

President, MK Wagner and Associates, Inc.; Ish-zëvendëspresident i lartë i Inovacionit Global të Produkteve, Sigurisë Ushqimore dhe…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/06/Pedrito-maynard-zhang.jpg
PEDRITO MAYNARD-ZHANG, PhD

Shkencëtar i lartë i kërkimit, inxhinier i së ardhmes së Amazon, Amazon

pedrito maynard-zhang është një shkencëtar kërkimor Sr. në Amazon…

Lexo më shumë