RAST STUDIME: SI PUNOJMË

RAST STUDIME: SI PUNOJMË

DCYF_hero

Paneli i mësimit të hershëm

Paneli i mësimit të hershëm

Hulumtimet kanë treguar se qasja në kujdesin dhe edukimin e hershëm ka një ndikim të madh në…
Duke luajtur me blloqe

Paneli i raporteve dhe i të dhënave për gjendjen e fëmijëve

Paneli i raporteve dhe i të dhënave për gjendjen e fëmijëve

Nisma e mësimit të hershëm të Washington STEM u lançua në vitin 2018 për të mbështetur punën tonë K-12 dhe Rrugët e Karrierës,…
297_Royal_City_WaSTEM_web

Bashkëpunim nga shkolla e mesme deri në atë të mesme

Bashkëpunim nga shkolla e mesme deri në atë të mesme

Në vitin 2019, një kolegj dhe këshilltar i gatishmërisë për karrierë në një shkollë të mesme në Uashingtonin Lindor kishte një…
_136_Royal_City_WaSTEM_Jenny-Jimenez

Korniza e Rrugëve të Karrierës

Korniza e Rrugëve të Karrierës

Karriera STEM është e bollshme në çdo rajon të shtetit tonë, por historikisht, studentët ruralë, studentët me ngjyrë,…