Rrjedhin si une! i prezanton studentët me STEM real

Frymëzimi i studentëve për të ndjekur karrierën në inxhinieri fillon në klasë. Rrjedhin si une! fuqizon mësuesit të prezantojnë profesionistët e STEM në klasë për të edukuar studentët se cilat karriera janë në dispozicion për ta.

 

Frymëzimi i studentëve për të ndjekur karrierën në inxhinieri fillon në klasë. Rrjedhin si une! fuqizon mësuesit të prezantojnë profesionistët e STEM në klasë për të edukuar studentët se cilat karriera janë në dispozicion për ta. Këtë vit, Mid-Columbia STEM Network lançoi STEM Like ME! Programi i granteve të inovacionit për mësuesit dhe zgjeroi STEM Like ME! programi i shkollës së mesme për të përfshirë një partneritet me Skagit STEM Network. Grantet fuqizojnë mësuesit të sjellin profesionistë të STEM në klasat e tyre dhe të ndërtojnë një libër lojërash të praktikave më të mira; dhe partneriteti me Skagit përfundimisht do të mbështesë pjesëmarrjen e të gjithë nxënësve të klasës së 7-të në STEM Like ME!