Raporte Rajonale të Vendit të Punës Familjare

 

Çdo vit, mungesa e kujdesit për fëmijët u kushton punëdhënësve në Uashington mbi 2 miliardë dollarë të ardhura të humbura.

 

Punëdhënësit kanë një mundësi të rëndësishme për të investuar në fuqinë e tyre punëtore duke u bërë vende pune miqësore për familjen. Këto investime do të sjellin kthime për fëmijët, familjet dhe bizneset.

Raporte Rajonale të Vendit të Punës Familjare

 

Çdo vit, mungesa e kujdesit për fëmijët u kushton punëdhënësve në Uashington mbi 2 miliardë dollarë të ardhura të humbura.

 

Punëdhënësit kanë një mundësi të rëndësishme për të investuar në fuqinë e tyre punëtore duke u bërë vende pune miqësore për familjen. Këto investime do të sjellin kthime për fëmijët, familjet dhe bizneset.

Bashkohuni me lëvizjen Family Friendly Workplace

 

A keni një biznes në Uashington që lufton për të rekrutuar dhe mbajtur punëtorë të mirë? Mungesa e kujdesit cilësor për fëmijët po pengon mijëra të kthehen në punë. Raportet rajonale të Family Friendly Workplace i ndihmojnë punëdhënësit e Uashingtonit të identifikojnë mënyra për të përmirësuar aksesin në kujdesin ndaj fëmijëve, pavarësisht se cili mund të jetë buxheti i tyre operativ.

Raportet e lexueshme me dy faqe paraqesin të dhëna të lokalizuara, duke përfshirë:

  • Kostoja mesatare e kujdesit për fëmijët
  • Ndikimi financiar tek punëdhënësit nga mungesat
  • Përqindja e fëmijëve vendas me akses në kujdes cilësor
  • Përqindja e familjeve në zonën tuaj me të dy prindërit që punojnë, dhe
  • Opsione buxhetore për ta bërë vendin tuaj të punës miqësor me familjen dhe më shumë.

 

Raportet sipas rajonit:

 

vajzë e vogël duke buzëqeshur nga një strukturë kube në ngjitje