Imazhi për Desirée Wolfgramm Ikona për Inxhinieri

Desirée Wolfgramm

Menaxher i Çështjeve Rregullatore në Rajonin Mid-Columbia
Energjia Veriperëndimore
Që nga fëmijëria e saj në artet skenike e deri te arsimimi i saj në inxhinieri mekanike, Desirée Wolfgramm është një grua e vërtetë rilindase. Tani, si Menaxhere e Çështjeve Rregullatore në Energy Northwest, ajo punon për të siguruar që energjia bërthamore të prodhohet në mënyrë të sigurt dhe të përgjegjshme – e gjithë kjo ndërkohë që frymëzon fëmijët të ndjekin inxhinierinë. Mund të mësoni më shumë rreth Desirée në intervistë në blogun tonë. Postuar në dhjetor 2022.