Imazhi për Vickei Hrdina Ikona për matematikë

Vickei Hrdina

Drejtor STEM në Rajonin Jugperëndimor
112 ESD
Si Drejtor STEM, Vickei punon për të mbështetur programet STEM në të gjitha shkollat ​​në të gjithë Uashingtonin Jugperëndimor. Ajo ndihmon në gjetjen e mënyrave të reja dhe emocionuese për studentët në zonën ESD 112 për të mësuar aftësitë e zgjidhjes së problemeve që lidhen drejtpërdrejt me fushat STEM. Postuar në shtator 2018.