Imazhi për Véronique Paquette Ikona për shkencën

Véronique Paquette

Mësues në Rajonin Qendror Verior
Kenroy Elementary në Wenatchee, WA
Véronique Paquette jep mësim në klasën e dytë në Kenroy Elementary në Wenatchee, WA. Ajo mbështet shkencën brenda dhe jashtë klasës dhe ndihmon në nxitjen e një dashurie për shkencën tek studentët dhe të rriturit njësoj përmes punës së saj me programin edukator të NASA-s. Lexoni më shumë tek ne Pyetje dhe përgjigje këtu. Postuar në dhjetor 2020.