Imazhi për Tsewone Melaku Ikona për teknologjinë

Tsewone Melaku

Konsulent Menaxhimi në Rajonin e King County
më parë me Accenture
Kur Tsewone dëgjoi për Dizajnin dhe Inxhinierinë e Përqendruar në Njeriun nga një inxhinier i Boeing duke folur në një ngjarje të UW Making Connections, ajo u fiksua. Ajo e kaloi menjëherë drejtimin e saj nga para-Biznesi në Dizajn dhe Inxhinieri të Qendrës Njerëzore. Tsewone kishte filluar tani karrierën e saj STEM si Konsulente Menaxhimi në Accenture. Postuar në shtator 2018.