Imazhi për Tina Moore Ikona për teknologjinë

Tina Moore

Konsulent Teknologjie në Rajonin e King County
PwC
Tina është një vendase në Tacoma, e cila ka një pasion për të zgjidhur probleme komplekse dhe për të bashkëpunuar me të gjitha llojet e njerëzve. Pasi provoi kontabilitetin në shkollën e mesme dhe zbuloi kuriozitetin e saj për biznesin, ajo studioi sistemet e informacionit dhe kontabilitetin në Universitetin e Uashingtonit. Kjo e ndihmoi të zgjidhte një karrierë në konsulencën e teknologjisë, sepse kombinonte dashurinë e saj për biznesin, median dhe teknologjinë. Tani si konsulente, ajo është e emocionuar për një të ardhme ku STEM, drejtësia sociale dhe angazhimi qytetar punojnë së bashku për të fuqizuar komunitetet kudo. Postuar në shtator 2018.