Imazhi për Tiah Thompson Ikona për teknologjinë

Tiah Thompson

Drejtor i Asociuar në Rajonin Jugperëndimor
Accenture
Tiah Thompson është një drejtor i asociuar për biznesin e Konsulencës Teknologjike të Accenture. Duke punuar me ekipe anembanë globit, Tiah ndihmon kompanitë të transformojnë mënyrën se si bëjnë biznes duke përdorur korniza të reja IT, procese, mjete, modele funksionimi dhe modele biznesi. Mund të mësoni më shumë rreth Tiah në intervistë në blogun tonë. Postuar në shtator 2021.