Imazhi për Tamara Allard Ikona për matematikë

Tamara Allard

Ph.D. Student, Zhvillimi Neurokognitiv në Rajonin Qendror Jugor
Universiteti i Maryland në College Park
Tamara Allard është Ph.D. studente në Universitetin e Maryland në College Park, ku studion zhvillimin neurokognitiv, veçanërisht kujtesën dhe zhvillimin e trurit tek fëmijët nga tre deri në pesë vjeç. Tamara lindi dhe u rrit në Yakima, Uashington u kurorëzua Miss Sunfair 2020 dhe është një avokate e aksesit në arsimin e lartë, veçanërisht për ata studentë që janë më larg mundësive. Mësoni më shumë për Tamara në të Blog për pyetje dhe përgjigje. Postuar në maj 2020.