Imazhi për Saskia van Bergen Ikona për shkencën

shporta van Bergen

Kimisti i Gjelbër në Rajonin Jugperëndimor
Departamenti i Ekologjisë i Shtetit të Uashingtonit
Saskia van Bergen është një kimiste e gjelbër në Departamentin e Ekologjisë të Shtetit të Uashingtonit në rajonin jugperëndimor të Uashingtonit, ku ajo mbështet zhvillimin e produktit, sigurinë e produktit dhe qëndrueshmërinë mjedisore. Saskia u bë një kimiste e gjelbër kur kuptoi se kimistët, dhe jo vetëm inxhinierët, mund të krijojnë produkte dhe zgjidhje më të sigurta dhe më të qëndrueshme për disa nga problemet më të mëdha mjedisore në botë.
Mësoni më shumë për Saskia tek ajo Pyetje dhe përgjigje Blog. Postuar tetor 2020.