Imazhi për Heather Rosentrater Ikona për Inxhinieri

Heather Rosentrater

Zëvendës President i Ofrimit të Energjisë në Rajonin Spokane
Në para të gatshme
Heather Rosentrater u rrit në Spokane, WA dhe ka ndihmuar banorët në Uashingtonin Lindor të marrin energji elektrike gjatë gjithë karrierës së saj. Në fund të fundit, nëna e saj ishte një teknike elektronike, kështu që energjia shkon në familje. Si pjesë e ekipit drejtues në Avista, Rosentrater përdor përvojën e saj në zgjidhjen e problemeve elektrike për të kuptuar se si ta udhëheqë më mirë ekipin e saj. Postuar në shtator 2018. Rosentrater u bë presidentja e parë femër e Avista në shtator 2023.