Imazhi për Comfort Olagunju Ikona për teknologjinë

Rehati Olagunju

Drejtor i Suksesit të Klientit në Rajonin Puget Sound
I heshtur
Comfort Olagunju është Drejtor i Suksesit të Klientit në Shyft, një aplikacion fillestar me bazë në Seattle që ndihmon punëtorët për orë të menaxhojnë oraret e tyre të punës. Ajo e filloi karrierën e saj si bashkëpunëtore e shitjeve në Nordstrom, ku zhvilloi aftësitë e saj duke punuar me klientët. Tani ajo drejton një ekip që ndihmon klientët të përdorin platformën Shyft në potencialin e saj më të lartë. Vajza e emigrantëve nigerianë, të cilët janë gjithashtu profesionistë të STEM, ajo ishte gjithmonë e mbështetur për të marrë një arsim dhe për të punuar shumë për të arritur qëllimet e saj. Postuar në shtator 2018.