Imazhi për Mari Rossin Ikona për shkencën

Mari Rossi

Verëbërës në rajonin Puget Sound
Bodrumet DeLille
Si studente e parë e kolegjit, Mari Rossi mori një kurs verëbërësie dhe ra në dashuri me enologjinë. Që atëherë, tregtia dhe pasioni i saj e kanë çuar atë nga Walla Walla në Napa në Zelandën e Re në Woodinville, ku tani ajo punon si Asistente Verëbërëse në DeLille Cellars. Mund të mësoni më shumë rreth Mari në intervistën e saj në blogun tonë. Postuar në gusht 2023.