Imazhi për Margaret Arakawa Ikona për matematikë

Margaret Arakawa

Menaxher i Përgjithshëm i Marketingut në Rajonin Puget Sound
microsoft
Margaret Arakawa ka punuar për Microsoft për 18 vjet dhe tani është Menaxhere e Përgjithshme e Marketingut për pajisje të tilla si Windows Surface. Ajo është gjithashtu anëtare e bordit në Unionin Federal të Kreditit të Teknologjisë së Parë, ku punon për të mbështetur ata që fillojnë karrierën e tyre në teknologji, duke u dhënë atyre mjetet dhe njohuritë financiare për të lulëzuar në të gjitha aspektet e jetës së tyre. Postuar në shtator 2018.