Imazhi për majdanozin Tatum Ikona për Inxhinieri

Majdanoz Tatum

Saldator në Rajonin Jugperëndimor
Kolegji Clark
Pas shkollës së mesme, Tatum Majdanozi mori një kurs saldimi dhe filloi një karrierë 17-vjeçare në industri. Tani ajo është një Instructional Weld Tech në Kolegjin Clark. Lexoni intervistën e Tatum. Publikuar shkurt 2024.