Imazhi për Lisa Jackson Ikona për shkencën

Lisa Jackson

Epidemiolog dhe studiues
Instituti i Kërkimeve Shëndetësore Kaiser Permanente në Uashington
Lisa Jackson është mjeke, epidemiologe e sëmundjeve infektive dhe hetuese e lartë në Institutin e Kërkimeve Shëndetësore të Uashingtonit Kaiser Permanente. Ajo punon me një ekip shkencëtarësh për të udhëhequr provat klinike të vaksinave. Mund të mësoni më shumë rreth Lisa në intervistë në blogun tonë. Postuar në Mars 2022.