Imazhi për Jennifer Daquiz Hare Ikona për matematikë

Jennifer Daquiz Hare

Shef i Bankës Korporative dhe Institucionale në Rajonin Veriperëndimor
PNC Bank
Jennifer Daquiz Hare është Shefe e Bankës Korporative dhe Institucionale për Uashingtonin në PNC Bank. Ajo përdor njohuritë e saj në matematikë dhe STEM për të udhëhequr një ekip bankierësh. Së bashku, ata punojnë me një gamë të gjerë kompanish për të huazuar kapital dhe për të ofruar udhëzime për të ndihmuar bizneset të funksionojnë në mënyrë efektive dhe të rriten. Ju mund të mësoni më shumë rreth Jennifer në intervistë në blogun tonë. Postuar në prill 2021.