Imazhi për Krysten Carlson Ikona për shkencën

Krysten Carlson

Kimist në Rajonin Jugperëndimor
Kala Labs
Si kimiste dhe menaxhere laboratori, Krysten Carlson ndihmon mjekët të zhvillojnë planet e duhura të trajtimit për pacientët që kanë nevoja për menaxhimin e dhimbjes. Krysten punon në prapaskenë me gjashtë klinika të ndryshme në të gjithë shtetin e Uashingtonit, ku përdor aftësitë, ekspertizën dhe njohuritë e saj STEM për të siguruar që pacientët të mund të marrin ndihmën mjekësore që i përshtatet situatave të tyre. Mësoni më shumë rreth Krysten në të Blog për pyetje dhe përgjigje. Postuar në qershor 2020.