Imazhi për Kimberly Harper Ikona për shkencën

Kimberly Harper

Shkencëtar fizik në rajonin e mesit të Kolumbisë
Zyra e Shkencës e Departamentit Amerikan të Energjisë
Kimberly Harper është një shkencëtare fizike me Zyrën e Shkencës të Departamentit të Energjisë të SHBA. Ajo punon me një ekip shkencëtarësh dhe inxhinierësh për të vlerësuar projektet në Laboratorin Kombëtar të Paqësorit Veriperëndimor (PNNL) për të siguruar që kërkimi është i sigurt dhe i përshtatshëm për burimet në dispozicion. Mund të mësoni më shumë rreth Kimberly në të intervistë në blogun tonë. Postuar në nëntor 2021.