Imazhi për Kimberly Lawrence Ikona për Inxhinieri

Kimberly Lawrence

Inxhinier uji në rajonin e King County
Jacobs
Kimberly fokusohet në projektet që ofrojnë ujë të pijshëm të pastër për komunitetet në të gjithë Puget Sound, projektet e ujërave të zeza që janë krijuar për të reduktuar ndikimin mjedisor, si dhe aplikimin e ekspertizës së saj drejt gatishmërisë ndaj tërmeteve për furnizimin me ujë të Puget Sound. Kimberly është me origjinë nga Barbados dhe Dominica, dy ishuj të vegjël në Karaibe, dhe thotë se bukuria natyrore e ishujve është ajo që i dha asaj frymëzimin për të ndjekur STEM. Mësoni më shumë për Kimberly në të Blog për pyetje dhe përgjigje. Postuar në shkurt 2020.