Imazhi për Dr. Katrina Mealey Ikona për shkencën

Dr. Katrina Mealey

Farmakolog veterinar në rajonin e mesit të Kolumbisë
Universiteti Shtetëror i Uashingtonit
Dr. Katrina Mealey është një farmakologe veterinare dhe një profesore e regents në Kolegjin Shtetëror të Universitetit të Uashingtonit të Mjekësisë Veterinare. Ajo monitoron ndryshimet gjenetike në racat e qenve dhe maceve për të siguruar që kafshët tona të jenë të shëndetshme. Mund të mësoni më shumë për Dr. Mealey tek ajo intervistë në blogun tonë. Postuar në qershor 2023.