Imazhi për Kate Evans Ikona për shkencën

Kate Evans

Hortikulturist në Rajonin Qendror
Universiteti Shtetëror i Uashingtonit
Kate Evans është një hortikulturiste, rritëse frutash dhe profesore në Universitetin Shtetëror të Uashingtonit. Bazuar në Wenatchee, Kate mëson dhe kryen kërkime në Departamentin e Hortikulturës në Qendrën e Kërkimit dhe Zgjerimit të Frutave të Pemëve WSU në Wenatchee, WA. Mësoni më shumë për Kate në të Blog për pyetje dhe përgjigje. Postuar në gusht 2020.