Imazhi për Jenée Myers Twitchell, PhD Ikona për matematikë

Jenée Myers Twitchell, PhD

Zyrtari kryesor i ndikimit dhe politikave
Uashington STEM
Jenée Myers Twitchell u rrit në Yakima dhe ishte personi i parë në familjen e saj që shkoi në kolegj. Kur arriti në UW, ajo dhe disa nga bashkëmoshatarët e saj krijuan një kurrikulë për të zgjidhur problemet rreth pabarazive në sistemin arsimor. Sot, ajo kurrikulë njihet si Projekti i ëndrrave. Në Washington STEM ajo përdor aftësitë e analizës së të dhënave që mësoi duke punuar në Dream Project për të ndjekur përparimin e nismave të Washington STEM. Postuar në shtator 2018.