Imazhi për Gayatri Kaul Ikona për teknologjinë

Gayatri Kaul

Inxhinier i lartë Softuerësh në Rajonin e King County
UBER Seattle
Gayatri ka lindur në Dubai dhe jetoi pjesën më të madhe të fëmijërisë së saj në Emiratet e Bashkuara Arabe. Kur erdhi në Shtetet e Bashkuara për të studiuar shkenca kompjuterike, ajo vërtet gjeti vendin e saj. Dashuria për të qëndruar zgjuar deri vonë për të zgjidhur problemet komplekse, së bashku me nevojën për të qenë në një mjedis me ritme të shpejta, e ka bërë atë menaxhere të ekipit të saj në Uber. Postuar në shtator 2018.