Imazhi për Allison Camper Ikona për teknologjinë

Allison Camper

Superintendent Robotic Total Station në rajonin Puget Sound
McKinstry
Allison është një Superintendent Robotic Total Station në McKinstry dhe i pëlqen të zgjidhë problemet. Ajo luan një rol kyç duke lidhur kantieret e ndërtimit me zyrën e saj nëpërmjet teknologjisë së përparuar. Aftësitë e saj në matematikë dhe syri i saj i mprehtë për saktësinë ndihmon për të siguruar që ndërtesat do të qëndrojnë në këmbë për vitet në vijim. Postuar në shtator 2018.