Imazhi për Frannie Smith Ikona për matematikë

Frannie Smith

Shkencëtar në Rajonin Mid-Columbia
Laboratori Kombëtar i Paqësorit Veriperëndimor
Frannie Smith ishte një studente e diplomuar në gjeologji kur mori një klasë për Menaxhimin e Mbetjeve Bërthamore dhe më pas u tërhoq. Tani, Frannie punon me shkencëtarë dhe inxhinierë të tjerë në të gjithë vendin për të gjetur mënyra të sigurta dhe efektive për asgjësimin e mbetjeve bërthamore. Përveç shkencës, ajo është e apasionuar pas komunikimit në fushat STEM dhe punon shumë për ta bërë kërkimin e saj të aksesueshëm për të gjithë. Postuar në shtator 2018.