Imazhi për Eugenie Farrow Ikona për teknologjinë

Eugenie Farrow

Mësues dhe shkencëtar kompjuteri në rajonin Spokane
Spokane Valley Tech në Spokane Valley, WA
Eugenie Farrow është një mësuese e shkencave kompjuterike në Spokane Valley Tech - Central Valley School District, ku ajo i ndihmon studentët të mësojnë se si të zgjidhin problemet duke përdorur kompjuterë. Klasat e saj i lidhin studentët me rrugët e karrierës në botën reale si siguria kibernetike, programimi dhe më shumë. Mund të mësoni më shumë rreth Eugenie në intervistë në blogun tonë. Postuar në shkurt 2021.