Imazhi për Elizabeth Vela Stephens Ikona për Inxhinieri

Elizabeth Vela Stephens

Inxhinier i Shkencave të Materialeve në Rajonin Mid-Columbia
Laboratori Kombëtar i Paqësorit Veriperëndimor
Elizabeth është një inxhiniere e shkencave materiale në Laboratorin Kombëtar të Paqësorit Northwest. Ajo punon në eksplorimin dhe krijimin e të gjitha llojeve të materialeve të ndryshme që mund të ndihmojnë në luftimin e ndryshimeve klimatike. Elizabeth është e vendosur të ndihmojë në zgjidhjen e disa prej problemeve më të mëdha në botë. Postuar në shtator 2018.