Imazhi për Dr. Irene Cruite, MD Ikona për shkencën

Dr. Irene Cruite, MD

Shef i Seksionit të Mjekësisë Bërthamore në Rajonin Spokane
Imazhe në brendësi
E lindur dhe e rritur në Kenia, Dr. Cruite ka dashur të bëhet mjeke që kur ishte fëmijë. Tani, ajo praktikon Radiologjinë dhe Mjekësinë Bërthamore. Në Radiologji, pacientët e saj bëjnë fotografi të trupave të tyre për të treguar sëmundjet. Në Mjekësinë Bërthamore, pacientëve të saj u injektohet rrezatim ose marrin pilula rrezatimi që ndriçojnë sëmundjet. Ajo i kalon ditët e saj duke parë imazhet e këtyre ndriçimeve dhe u bën rekomandime mjekëve dhe klinicistëve për të ndihmuar të kuptojnë se çfarë nuk shkon në një pacient. Postuar tetor 2018.