Imazhi për Dongzi Matsuoka Ikona për matematikë

Dongzi Matsuoka

Analist i të dhënave për përvojën globale të klientit në Rajonin e King County
eBay
Dongzi pëlqen të zgjidhë problemet. Pasi studioi matematikë dhe statistikë në Universitetin e Uashingtonit, ajo ishte gati të bëhej Analiste e të Dhënave në eBay. Puna e saj e përditshme nis me një pyetje. Pastaj ajo përdor modelimin statistikor ose mësimin e makinerive për t'iu përgjigjur pyetjes. Aktualisht ajo po ndjek të njëjtin proces për të ndihmuar qendrën e thirrjeve të përmirësojë rezultatet e përgjithshme të kënaqësisë së klientit. Postuar në shtator 2018.