Imazhi për Dalila Paredes Ikona për shkencën

Dalila Paredes

Dekani Ekzekutiv i STEM në Rajonin e King County
Kolegji i Komunitetit Shoreline
Si maturante në kolegj, Dalila Paredes iu tha nga një profesor që të linte një klasë të biokimisë pasi dështoi në një test. Elasticiteti i saj i dha asaj një A në klasë - dhe një vend në një program pasuniversitar. Tani, si Dekane Ekzekutive e STEM në Kolegjin e Komunitetit Shoreline, ajo po i ndihmon studentët të lundrojnë në rrugën drejt përmbushjes së karrierës. Mëso më shumë për hostin Dalila në intervistën e saj në blogun tonë. Publikuar maj 2024.