Imazhi për Celestina Barbosa-Leiker Ikona për shkencën

Celestina Barbosa-Leiker

Psikolog dhe studiues në rajonin Spokane
Universiteti Shtetëror i Uashingtonit
Celestina Barbosa-Leiker është një studiuese, psikologe dhe Zëvendës Kancelare Ekzekutive për Kërkime dhe Administrim në Shkencat Shëndetësore të Universitetit Shtetëror të Uashingtonit, Spokane. Hulumtimi i saj eksploron përvojat psikologjike të njerëzve me çrregullime të përdorimit të substancave. Me ndihmën e saj, ofruesit e kujdesit shëndetësor po mësojnë mënyra më të mira për t'u kujdesur për njerëzit e prekur negativisht nga përdorimi i substancave. Mund të mësoni më shumë rreth Celestina në intervistë në blogun tonë. Postuar në Mars 2022.