Imazhi për Astrid Suchy-Dicey Ikona për shkencën

Astrid Suchy-Dicey

Epidemiolog në Rajonin e King County
Universiteti Shtetëror i Uashingtonit
Si epidemiologe, Astrid studion shëndetin dhe sëmundjet në popullata të tëra. Në shumë mënyra, është si të jesh mjeke, por në vend që të fokusohet tek një person në një kohë, ajo shikon grupe të mëdha njerëzish të gjithë përnjëherë. Specialiteti i Astrid përqendrohet rreth sëmundjeve afatgjata që prekin zemrën, veshkat dhe trurin, të gjitha sëmundjet që lidhen me gjakun. Kohët e fundit, ajo është përqendruar në të mësuar më shumë se si shëndeti i trurit tonë ndryshon në afat të gjatë. Mësoni më shumë për Astrid në të Blog për pyetje dhe përgjigje. Postuar në Mars 2020.