Imazhi për Alexa Van Eaton Ikona për shkencën

Alexa Van Eaton

Vullkanolog në Rajonin Jugperëndimor
Observatori i vullkanit Cascades
Titulli i punës së Alexa Van Eaton do të thotë pikërisht ajo që tingëllon si: ajo studion vullkanet! Si studente, ajo studioi gjeologji dhe tani ajo heton se si energjia elektrike nga rrufetë mund të ndihmojë në informimin se kur dhe si shpërthejnë vullkanet. Postuar në shtator 2018.