Imazhi për Aeriel Wauhob Ikona për shkencën

Aeriel Wauhob

Koordinator Arsimor në Rajonin Puget Sound
Puget Sound Estuarium
Aeriel Wauhob është një koordinator arsimi në Estuariumin Puget Sound në Olimpia, WA. Ajo i mëson publikut për jetën detare dhe ekosistemin e grykëderdhjes Puget Sound, në mënyrë që të gjithë të mund të jemi kujdestarë më të mirë të burimeve tona natyrore. Mund të mësoni më shumë rreth Aeriel në intervistë në blogun tonë. Postuar në qershor 2021.