Imazhi për Whitney Ciani Ikona për Inxhinieri

Whitney Ciani

Inxhinier i Lartë Gjeoteknik në Rajonin Spokane
GjeoInxhinierët
Një vlerësim i përjetshëm për natyrën e jashtme dhe dashuria e thellë për zgjidhjen e enigmave e vendosën Whitney Ciani në rrugën për t'u bërë Inxhiniere Gjeoteknike. Pra, çfarë bën ajo? Me pak fjalë, ajo sigurohet që toka të jetë e sigurt për njerëzit për të ndërtuar. Sot, ajo punon si inxhiniere kryesore në projekte të tilla si Ura lundruese SR 520 fituese e çmimeve, ura më e gjatë lundruese në botë! Postuar në shtator 2018.