Imazhi për Mary Wagner Ikona për shkencën

Mary Wagner

Shkencëtar i ushqimit në rajonin Puget Sound
Starbucks
Mary është një shkencëtare ushqimore në pension që ka punuar në Starbucks. Ndërmjet punës për shijen tjetër të një pije Starbucks deri në ndihmën për të bërë ushqim më të shëndetshëm, asaj i pëlqen të mësojë gjëra të reja dhe të punojë për problemet për të ndihmuar të tjerët. Postuar në shtator 2018.