Imazhi për Martha Feldman Ikona për Inxhinieri

Marta Feldman

Biznesmene, Bioinxhiniere dhe Edukatore në Rajonin e King County
Korporata e Zhvillimit të Barnave dhe Pajisjeve dhe Universiteti i Uashingtonit
Si Presidente e Korporatës së Zhvillimit të Barnave dhe Pajisjeve, puna konsulente e Martha Feldman ndihmoi kompanitë e vogla të lundronin në procesin e miratimit të FDA-së për barnat dhe pajisjet e reja mjekësore. Ajo ishte një avokate për gratë në teknologji dhe, në punën e saj në Universitetin e Uashingtonit, i pëlqente të jepte dhe udhëzonte gratë në inxhinieri biomjekësore dhe specialitete STEM. Mësoni më shumë për Martha në faqen tonë homazh për jetën dhe trashëgiminë e saj. Postuar në korrik 2022.