Imazhi për Farah Nadeem Ikona për matematikë

Farah Nadeem

Student i doktoraturës në rajonin e King County
Universiteti i Uashingtonit
Farah është një studente e doktoraturës në inxhinieri në Universitetin e Uashingtonit. Ajo studion gjuhën dhe algoritmet për të ndihmuar mësuesit dhe studentët të gjejnë mënyra më të mira për të mësuar. Nëpërmjet teknologjisë dhe inxhinierisë, Farah është e përkushtuar për të ndihmuar në përmirësimin e jetës së të gjithëve rreth saj. Postuar në shtator 2018.