Imazhi për Emily Sackmann Ikona për matematikë

Emily Sackmann

Inxhinier strukturor në Rajonin Spokane
Inxhinierët e arkivolit
Emily pëlqente të ishte kreative në shkollën e mesme. Kur mësuesit dhe familja e saj i sugjeruan të studionte inxhinieri, ajo ishte skeptike. Sot, ajo punon me Coffman Engineers për të zgjidhur problemet strukturore brenda kufizimeve të kodeve dhe nevojave të klientit. Ajo zbuloi se zgjidhja e saj krijuese e problemeve është çelësi i suksesit në çdo profesion STEM. Postuar në shtator 2018.