Imazhi për Ashely Shanteau Ikona për matematikë

Ashely Shanteau

Mësues i klasës së katërt në rajonin jugperëndimor
Shkollat ​​Publike të Vankuverit
Mësuesja spanjolle e zhytjes Ashley Shanteau e ka sjellë STEM në ballë të klasës së saj të klasës së 4-të. Ajo filloi një panair STEM për studentët e saj, ku ata zgjidhin probleme të jetës reale dhe ua prezantojnë ato profesionistëve të STEM në komunitet. Postuar në shtator 2018.