Ne Lajme

Shtypi i fundit rreth Washington STEM:

Granti i Fondacionit Gates synon të drejtojë më shumë studentë të WA në botimin më të lartë, Seattle Times, 3 Prill, 2024

Granti i Fondacionit të Ri Gates do të trajtojë problemin postsekondar të WA, Seattle Times, 1 Prill 2024

Uashingtoni kryeson kombin në ndihmën e bazuar në nevojë, ende lufton për të mbajtur studentët, Kolumbiani, 7 shkurt 2024

Lynne Varner e Uashington STEM vë në pah mundësitë e anashkaluara në sistemin arsimor të shtetit, Puget Sound Business Journal, 26 janar 2024

Testi i Madh i Edit të Lartë, Revista Seattle, Tetor 23, 2023

Programi i hapësirës ajrore të shkollës së mesme prodhon nota të gatshëm për Boeing në dy vjet, Seattle Times, Tetor 4, 2023

Kriza e kujdesit për fëmijët, PBS (KCTS9)Shtator 28, 2023

Në Seattle, prindërit që punojnë luftojnë për të gjetur kujdesin e fëmijëve, Puget Sound Business Journal, Gusht 21, 2023

Pse STEM Equity duhet të adresojë përvojat e grave me ngjyrë, Trusti i Edukimit, Korrik 24, 2023

Lëvizjet teknike: CEO i Washington STEM Names, GeekWire, Qershor 5, 2023

Intervistë me Zyrtarin e Programit të Mësimit të Hershëm të Uashingtonit STEM, Dr. Soleil Boyd, MeTV, Prill 24, 2023

Udhëheqësit shtetërorë dhe rajonalë nga i gjithë vendi i bashkohen Kolegjit të Ri Kombëtar dhe Nismës së Rrugëve të Karrierës – Nisja: Rrugë të barabarta dhe të përshpejtuara për të gjithë, yahoo! financa, Shkurt 8, 2023

Filantropistët e Seattle kanë një mesazh: Vetëm jepni, Seattle Met, Dhjetor 26, 2022

Programi pilot i kredisë i shkollave Yakima në kolegj, ndërsa drejtuesit e WA-së shtyjnë të zgjerojnë aksesin, Seattle Times, Nëntor 30, 2022

Fondacioni Gates angazhon 75 milion dollarë për të mbështetur arsimin pas të mesëm në shtetin Uashington, GeekWire, Nëntor 30, 2022

Më tregoni shpresat dhe ëndrrat tuaja: Mbështetja e gatishmërisë për kolegj në Yakima dhe më gjerë, Kolegji i Arsimit UWShtator 6, 2022

grupi u qëllua me partnerë të diplomuar në Tacoma jashtë ndërtesës së qeverisë, Min dhe Soleil duke bërë një prezantim, Mary duke parë materialet e ndërtimit të anijeve, Jayme duke folur në një podium