Kontributi juaj Mbështet studentët në të gjithë shtetin

Dhurimi juaj për Washington STEM do të ndihmojë në sjelljen e arsimit më të mirë STEM për studentët në të gjithë shtetin.

Kontributi juaj Mbështet studentët në të gjithë shtetin

Dhurimi juaj për Washington STEM do të ndihmojë në sjelljen e arsimit më të mirë STEM për studentët në të gjithë shtetin.
Si të Na mbështesni

Mbështetja juaj bujare e Washington STEM ndihmon ekipin tonë dhe Rrjetet tona të lidhin studentët dhe mësuesit e Uashingtonit me burimet më të mira STEM. Por ndikimi nuk ndalet me kaq. Studentët e ekspozuar ndaj të mësuarit dhe programimit STEM do të rriten në punë që ndihmojnë familjet e tyre, komunitetet e tyre dhe shtetin e Uashingtonit.

Bëhuni një kampion STEM
Bashkohuni me klubin tonë mujor të donatorëve dhe ndihmoni në uljen e kostove të shpenzimeve të përgjithshme dhe krijimin e një burimi të qëndrueshëm dhe të besueshëm të mbështetjes.
Dhënia e Korporatës dhe e Punonjësve
Kompania dhe punonjësit tuaj mund të mbështesin STEM. Kontributet nga bizneset bujare na ofrojnë burimet e nevojshme për të vazhduar të veprojmë shpejt, të qëndrojmë të shkathët dhe të fokusohemi në zgjidhje të shkallëzueshme.
Mënyrat për të dhënë
Ka shumë mënyra për të mbështetur Washington STEM. Mësoni më shumë se si të bëni një dhuratë.
Ku shkon donacioni juaj
Çdo dollar i investuar në punën e Uashingtonit STEM sjell 20 dollarë shtesë në investime private dhe publike në arsimin STEM në të gjithë shtetin. (EIN: 27-2133169)
hapësirë-diagram-1
Ju mund t'i ndihmoni studentët e Uashingtonit të marrin një edukim të shkëlqyer STEM.
Mbështet STEM