Kaiser Permanente: Mbështetja e STEM, Edukimi i fuqisë punëtore të kujdesit shëndetësor të ardhshëm

Susan Mullaney, Presidente e Kaiser Permanente Washington, flet për rëndësinë e barazisë në edukimin STEM dhe ndikimin pozitiv që ka në zhvillimin e fuqisë punëtore të kujdesit shëndetësor në Samitin STEM të Uashingtonit 2017 në Microsoft.

 

 

“Ndërsa ka qenë ndriçuese dhe në shumë raste frymëzuese të mësosh për punën aktuale në vazhdim, ka qenë gjithashtu befasuese për mua të mësova se sektori i kujdesit shëndetësor nuk është një pjesë thelbësore e diskutimit STEM. Në fakt, industria e kujdesit shëndetësor mbështetet shumë në një fuqi punëtore të mbushur me aftësi STEM. Në Kaiser Permanente, 49 përqind e 220,000 punonjësve tanë punojnë në role të identifikuara STEM.

Dëgjoni më shumë nga Susan Mullaney përmes blogut të saj në LinkedIn.