Paneli i gjendjes së fëmijëve

Paneli i Shtetit të Fëmijëve paraqet të dhëna të vitit 2022 mbi demografinë, gjuhën, koston e kujdesit dhe pabarazitë në paga nga të gjitha rajonet në të gjithë shtetin. Ky panel kontrolli plotëson raportet rajonale të disponueshme për shkarkim djathtas.

Ky pult është i optimizuar për mjedisin desktop/laptop. Ju gjithashtu mund ta shikoni këtë panel kontrolli duke klikuar ikonën e ekranit të plotë në fund të djathtë të panelit.

Gjendja e Fëmijëve: Mësimi dhe Kujdesi i Hershëm me një vajzë të vogël duke buzëqeshur në një kube ngjitjeje Vendi i punës familjar dhe djali i vogël duke buzëqeshur para kamerës