Ekipi ynë

https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2021/12/ANGIE_MASON_SMITH.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2021/12/ANGIE_MASON_SMITH_childhood.png
ANGIE MASON-SMITH, Mjek
DREJTORI I PROGRAMIT - RRUGËT E KARRIERËS

Angie Mason-Smith shërben si Drejtoreshë Programi për Rrugët e Karrierës në Uashington STEM ku ajo harton dhe zbaton…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2019/05/Blair_Headshot-7187.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/BlairPeterson.png
BLAIR PETERSON, CPA
KONTROLLER I LARTË

Blair Peterson është kontrollues i lartë në Washington STEM. Ai e filloi karrierën e tij duke punuar si kontabilist…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/07/ISABELLE_HAINES.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/07/ISABELLE_HAINES-child.png
ISABELLE HAINES
Koordinator i Komunikimeve

Isabelle Haines është Koordinatore e Komunikimit në Washington STEM. Para se të bashkohej me ekipin, ajo studioi matematikë dhe…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/JAYME-SHOUN-1.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/JaymeShoun_SchoolPhoto.png
JAYME SHOUN, MPA
DREJTOR I POLITIKËS

Jayme Shoun shërben si Drejtoreshë e Politikave për Uashington STEM, duke bashkëpunuar me kolegë të brendshëm dhe të jashtëm…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/05/DR.-JENEE-MYERS-TWITCHELL.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/JeneeMyersTwitchell_SchoolPhoto.png
JENÉE MYERS TWITCHELL, PhD
KRYEZYRTARI I NDIKIMIT

Jenée Myers Twitchell shërben si Shef i Ndikimit në Washington STEM dhe është një ndihmës për…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/Untitled-design-11.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/JillNelson_SchoolPhoto.png
JILL NELSON, SHRM-CP
DREJTOR I HR DHE OPERACIONI

Jill Nelson është Drejtore e HR & Operacioneve në Washington STEM. Një profesionist me përvojë, Jill drejton…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/11/Joanne-headshot-scaled.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/11/Joanne-e1667929980659.jpg
JOANNE WALBY
Menaxheri i Komunikimeve

Joanne Walby është Menaxhere e Komunikimit e Uashington STEM, e cila menaxhon jashtë
komunikimet për të rritur shtrirjen organizative dhe…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/11/Josh-Apata-e1667493032371.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/11/josh-childhood-photo.png
Josh Apata
Menaxher i politikave

Josh Apata shërben si Menaxher i Politikave për Uashington STEM, ku ai bashkëpunon me të brendshëm dhe me…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/01/KATIE-SCHOTT2.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/01/KATIE_SCHOTT_childhood.png
Katie Schott
OFERTARE E PROGRAMIT

Katie Schott shërben si Zyrtare Programi për K-12/Rrugët e Karrierës në Washington STEM.

Para se të bashkohej me Uashingtonin…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/11/IMG_8029-scaled-e1673033098886.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/LauraPecknyo_SchoolPhoto.png
LAURA PECKYNO
MENAXHER I ZHVILLIMIT

Laura Peckyno shërben si Menaxhere e Zhvillimit në Washington STEM. Ajo ka punuar në të dy arsimin…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2024/01/Laura-Rose-2022-high-res-scaled.jpg
Laura Rose
Drejtor i Zhvillimit

Laura Rose është Drejtoreshë e Zhvillimit në Washington STEM. Vajza e edukatoreve të shkollave publike, Laura ka…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2023/08/Lynne-Varner_portraitweb.jpg
Lynne K. Varner
Kryeshefi Ekzekutiv

Lynne K. Varner është Kryeshefi Ekzekutiv për Washington STEM. Ajo është drejtuese e arsimit dhe…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2023/12/thumbnail_IMG_2760-scaled-e1702576218702.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2023/12/IMG_2757-1.jpg
Megan Madamba
Koordinator i Programit

Megan Madamba shërben si Koordinatore e Programit në Uashington STEM duke mbështetur bashkëpunimin ndërmjet ekipeve përgjatë Politikës, Ndikimit,…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2018/05/MEGAN-NADAN.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/MeganNadan_SchoolPhoto.png
MEGAN NADAN
MENAXHER I LARTË PROJEKTI

Megan Nadan shërben si Menaxhere e Lartë e Projektit në Washington STEM. Ajo është kryesisht përgjegjëse për logjistikën e…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2019/05/Poppe_Headshot-7212.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/Mikel_Poppe_school_photo.png
MIKEL POPPE
MENAXHER I TË DHËNAVE TË NDIKIMIT

Mikel Poppe është Menaxheri i të Dhënave të Ndikimit në Washington STEM. Ai mbështet stafin dhe partnerët e Uashington STEM…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2021/09/MIN_HWANGBO.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2021/09/MIN_HWANGBO_childhood.png
MIN HWANGBO, PHD
DREJTORI I NDIKIMIT

Min Hwangbo shërben si Drejtor i Ndikimit në Washington STEM, duke udhëhequr punën e organizatës rreth qeverisjes së të dhënave,…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2024/02/939C5B23-3A37-4D26-AD8D-71EDE6832F28-scaled-e1709063603609.jpeg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2024/02/Young-Rachel-T.png
Rachel Tavolacci
Specialist i të dhënave të ndikimit

Rachel Tavolacci është Specialiste e të Dhënave të Ndikimit në Washington STEM. Puna e saj është e fokusuar në drejtimin dhe…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/05/SCOTT_DALESSANDRO.png
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/05/SCOTT_DALESSANDRO_childhood.png
SCOTT DALESSANDRO
Drejtor i Partneriteteve Strategjike

Scott Dalessandro shërben si Drejtor i Partneriteteve Strategjike të Uashington STEM, përgjegjës për mbikëqyrjen, organizimin dhe maksimizimin e bashkëpunimeve…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2022/10/Soleil_Boyd-scaled.jpg
SOLEIL BOYD, PhD
Zyrtar i Lartë i Programit

Soleil Boyd shërben si Zyrtar i Lartë i Programit për Washington STEM, duke mbështetur Early STEM dhe King të organizatës…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/tana.jpg
TANA PETERMAN
Zyrtar i lartë i programit

Tana Peterman është një oficere e lartë programi me Washington STEM, ku ajo drejton portofolin e organizatës K-12.…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2024/04/20240402_190922-scaled.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2024/04/20240403_122245-scaled.jpg
Tricia Pearson
Menaxher i Operacioneve të Zhvillimit

Tricia është Menaxher i Operacioneve të Zhvillimit për Uashington STEM, duke ndihmuar në nxitjen e përpjekjeve për mbledhjen e fondeve për organizatën. Ajo është…

Lexo më shumë
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2019/02/IMG_5674.jpg
https://washingtonstem.org/wp-content/uploads/2020/04/YokoShimomura_SchoolPhoto.png
YOKO SHIMOMURA
ZYRTAR I LARTË OPERATIV

Yoko Shimomura është Shefi Operativ i Washington STEM. Ajo drejton Financat dhe Operacionet për Uashingtonin…

Lexo më shumë