Video: Studentët e Uashingtonit kanë ëndrra të mëdha

Kanë kaluar pesë vjet që kur filluam projektin e shkollës së mesme deri në atë të mesme për t'i ndihmuar shkollat ​​të përmirësojnë normat e regjistrimit në programet e dyfishta të krediteve, të cilat nga ana tjetër sjellin më shumë studentë në arsimin e mesëm.

Sot, mbi 30 shkolla në të gjithë shtetin janë pjesë e Bashkëpunimit të Shkollës së Mesme në Postsecondary dhe po gërmojnë në të dhënat e tyre. Së bashku me komunitetin e tyre shkollor - edukatorët, stafin, studentët dhe prindërit e tyre - ata po hapin dyert për më shumë mundësi të arsimit të mesëm për t'u shërbyer më mirë nxënësve të tyre.

Kjo është historia e një studenti.

Mësoni më shumë rreth Bashkëpunimit të Shkollës së Mesme deri në Postsekondare: